Сезонът в Шампионската лига започва тази вечер с невероятния спектакъл Барселона - Милан. Двубоят между два от най-популярните и титулувани клубове във футбола няма как да не прикове вниманието на целия свят.

Повечето фенове виждат каталунците като твърди фаворити за двубоя, още повече, че той ще се състои на „Камп Ноу". Ние обаче Ви съветваме да избегнете всеобщите нагласи и да се доверите на „росонерите".

Милан ще е без голямата си звезда Златан Ибрахимович, но в известен смисъл, това всъщност може да се окаже полезно за тима на Масимилиано Алегри.

В отсъствието на шведа „росонерите" откровено ще играят на контраатаки и ще заложат на безкомпромисната защита. Халфовата линия в състав Ван Бомел, Амброзини и Боатенг няма да остави колегите си от Барса да разиграват спокойно. Милан демонстрира добра защита през целия минал сезон и именно сега тя може да спечели точката на италианците. Залогът за „Х" далеч не е лишен от смисъл, за по-смелите от Вас. Коефициентът за реми е повече от привлекателен - 5.50.