С вчерашната победа на Шотландия мл.21г. над Холандия мл.21г. като гост се доказа, това, че единственно тимът на Люксембург мл.21г. няма шанс да продължи напред от тази група за всички други тимове шансът е повече от реален и всяка точка ще има огромна стойност, особенно спечелена в пряк сблъсък помежду им.

България спечели преди няколко дни в Австрия с изцяло отбранителна тактика и голове от контра атака и статично положение. Стилът налаган от Михаил Мадански е на контра атака, строга тактическа дисциплина и търсене на грешки на противника, което в пълна степен важи и за отбора на Австрия, базиран изцяло на тази концепция, което подчерта и треньорът им Херцог.

България предвид изгодната си предстояща програма и това, че домакинста на прекия съперник Шотландия и гостува на аутсайдера Люксембург, както и с цел да не развали доброто впечатление от победата преди дни ще играе  да не загуби днес в Ловеч.

Отборът на Австрия  също ще се стреми преди всичко да не загуби тази среща и разчитайки на добра развръзка на резултатите по-натам да се добере до второто място в групата.

Всичко това ме кара да смятам, а и поглеждайки в статистиката на отбора на България, които рядко бележат дори гол срещу малко по-класни съперници вкъщи, че всичко освен ниско резултатна среща тук може да се приеме за доста рядко настъпващо събитие.

Прогноза: Под 2.5 гола

Сигурност: 80 %

Прогноза на Георги Сотиров