Topsport.bg публикува мненията ви без редакция.

Добре, след като малко или много преминахме в спорове кой е по добър, нека и аз да си кажа мнението: смятам, че след отказването на вутов като вратар тримата най достойни да са на тоя пост са гошо петков ( супер рефлекс но лошо поведение като футболист, супер ме дразни как нон стоп провокира), иванков ( и то само заради добрите си игри напоследък - иначе в турция не може да ме убеди че формата му ще е окей) и резерва да е на ЦСКА тит. вратар.

защита е само с росен кирилов, тунчев, и някой от защитата на литекс още. Без елин ( бе мн грешки прави да му се невиди, иначе е мъжко мом4е признавам си а има и характер, ама и за левски повечето голове падат след негови индивидуални грешки, само това да оправи и ще е супер защитник)

средната ни линия според мен е стенли, марто ( изтеглен напред) и телкииски например ( велизар и бадема също стават ако се обиграят и подават повече - - мн са индивидуални) нападение е бербатов и може би генков ( за разлика от божинов той умее да вкарва). тодоров също може, а и домовчийски. не ми се струва правилно да се викат зоран от китай ( то пък едно първенство там...) пеев ( като манчев почти няма отбор).

мн харесвам стоичков, но за треньор не става, това е. да дава хъс на играчите е ок, но да реди схемата не става. най добрите ни треньори за сега са на левски, марков и гочето. пената също но той сам май не иска да е тренер пак. а за футболистите...толкова мн таланти има в бг..защо не викат тях вместо разни от странни първенства. а и тези затваряние на очите на ръководството..уж сме по план, ама накрая все нещо не ни достига..да си кажат истината в очите. и те почнаха да смотоляват нещата. последното е с лечко и бербатов. или го глоби или не говори много. всичко друго е насаждане на напрежение.


въпреки това съм БГ и стоя за вскички наши отбори. дано кризата да мине бързо. Стенли има право до някаде, но заради БГ трябва да стиска зъби както го правят колегите му от другите страни, а и колегите му от предните национални отбори. това е негов дълг.

успех