Втората среща от група Е в четвъртия ден от 12-то издание на IT-лигата противопостави един срещу друг дебютантите в надпреварата Интеркомпонент и традиционният участник Юникодерс. Противно на очакванията бойкият тим на Интеркомпонент спечели с класическото 3:0 и записа първа победа в състезанието. Два гола за тима отбеляза Цанко Вълов, а третото попадение бе дело на Димо Митев.


Трикратният шампион в Лигата - Телелинк започна участието си с победа 2:0 над тима на Аи Би Ем Глобъл. Успехът на победителите бе труден, но опитът и рутината на състава доведе до закономерна и очаквана победа. По един гол отбелязаха Иван Власев и Валентин Игнатов.

Съперникът им заслужи похвали, след като при първото си участие в лигата показа стойностна игра и даде заявка за успех в оставащите двубои и за класиране в директните елиминации. Любопитното е че в състава си тима има шест чуждестранни състезатели, служители на фирмата.

Във втората среща от тази група, която бе и последна за вчерашния ден, традиционният участник Мусаласофт спечели убедително с 4:1 среку Бансервис. Головите отбелязаха Бенджамин, Симеон Андонов, Никола Богданов, Живко Тодоров. Почетното попадение за загубилите бе дело на капитана на отбора Димитър Николово

Резултати

Група Е
Интеркомпонент - Юникодерс 3:0

Група F
Телелинк - Ай Би Ем Глобъл 2:0
Банксервис - Мусаласофт 1:4

Програма, 26.06, петък

Предвидената за 20,30 ч. среща от група G между Станга и ММ Солюшън е преместена по молба на двата отбора за 29.06, понеделник от 22,00 ч.

Група G
21,15 Еврошанкс - Джонсън Контролс
Група Н
22,00 Евроком Кабел - Полимекс Холдинг