Двубоят Манчестър Юнайтед - Блекбърн е първият от днешния кръг в Англия и поради тази причина всички залагащи днес ще прибегнат до евентуалне залог за определено събитие на този мач. Като за последно тази година много ще опитат късмета си още на най-ранния двубой от английската Висша лига.

На този мач няма особенно атрактивни коефициенти за каквото и да било по-логочно събитие, затова ви предлагам и моята гледна точка, а именно, че Блекбърн вероятно няма да се разпише. Опциите за победа за домакините дори и на хендикап или сбор голове над 2,5 са наистина много ниски, за останалото се изисква голяма доза късмет.

Манчестър в последно време е с доста проблеми е отбрана, като постоянно присъщващи са само капитана Патрис Евра и Джони Еванс, като останалите в отбрана често сменят местата си или цялосното присъствието на терена, но въпреки всичко това само два тима са успяли да поразят мрежата на Юнайтед след градския съперник Манчестър Сити.

В последните си два мача "червените дяволи" отбелязаха десет гола и едва ли и днес ще са във вихъра си и ще отбележат около пет. Юнайтед ще гледа да спечели с голяма доза концентрация и липса на каквито и да било грешки.

Юнайтед е крепост, когато е домакин в отбрана и едва ли Блекбърн ще успее да я превземе. За гостите днес всичко относно отбелязването на голове се свързва с Якубу, а той няма как всеки мач да вкарва и днес вероятно няма да има и много възможности пред себе си.

И преди съм отбелязвал в прогнозите си, че с този мениджър нищо добро не очаква Блекбърн и борбата за оцеляване ще бъде жестока. Блекбърн играе доста хазарен футбол и това е една от причините феновете на тима да ненавиждат мениджъра на тима, а днес шанса да видят попадение от своите любимци е доста илюзорен.

Прогноза: Блекбърн няма да отбележи гол.

Вероятност: 60 %

Автор: Георги Сотиров