Черноморец (Бургас) гостува на Борислав (Първомай) в мач от V кръг на Трета лига - Югоизток. Срещата ще се проведе днес от 17:00 часа на стадиона в Първомай.

Единственият, който със сигурност пропуска двубоя, е трайно контузеният Стойчо Атанасов. С проблеми е и крилото Олджай Алиев. Всички останали футболисти са на разположение на старши треньора Георги Чиликов.

"Всичко в отбора е наред. Единствено Олджай Алиев има проблеми, всички останали футболисти са на линия за срещата.

Трябва да бъдем позитивно настроени. Вървим в правилна посока. В мачовете от началото на първенството трябва да бъдем от игровото поведение на отбора. Единствено можем да съжаляваме за мача с Асеновец. Всички останали ги изиграхме отлично за нивото, което имаме, и за групата, в която играем. Разбира се, има още какво да се желае.

Искам да сме още по-агресивни. В някои срещи ни преследваше и малшансът. Мисля, че показаното от отбора се оценява от хората. Трябва и малко шанс. Съдийството не искам да го коментира, защото станалото в мача с Асеновец е смешно. Но да не се връщаме назад, трябва да гледаме напред. Винаги ще съм честен пред обществеността.

Момчетата тренират добре. Мисля, че сме по-добрият отбор от Борислав и излизаме за победа, която ни е нужна. Трябва да сме спокойни и да си следваме пътя. Засега нямаме никакви притеснения", коментира Чиликов пред официалната Фейсбук страница на Черноморец.

Промяна в началния час на Черноморец (Бургас) - Асеновец

Промяна в началния час на Черноморец (Бургас) - Асеновец

Вместо от 18:30 часа на 13 август (събота), срещата ще започне в 18:00 ч. на същия ден