Бившият национал на България - Здравко Лазаров си пожела колкото се може повече родни футболисти да осъществяват трансфер зад граница.

Електричката също така е на мнение, че съдиите ни трябва да бъдат оставени на мира, и да се "работи" само с футболни средства на терена.

"Като цяло мисля, че националният отбор се представи добре в последните мачове с Петър Хубчев. Последните години не е имало такава конкуренция в шампионата и не е било така равностойно, както за първите места, така и за последните. Дано така да продължи до края, да бъде коректно и да няма като всяка година проблеми със съдиите, както и сега в края на годината. Трябва да се оставят съдиите и да се работи само с футболни средства. Ако така продължава, мисля, че ще бъде много добре. Интересно е и равностойно. Досега не е било толкова интересно, поне така си мисля аз".

Пожелавам на колкото се може повече футболисти да излязат навън. Разликата е много голяма с България. Малко се изненадах, че Антон Недялков отиде в САЩ, тъй като е добър футболист и можеше да играе в Европа. Все пак това е много добър трансфер за него. Пожелавам му успех, както на него, така и на повече млади момчета да излязат в чужбина".

Здравко Лазаров: Аян Садъков беше уникален човек

Електричката: Садъков беше уникален човек, световна звезда!

"Понякога добрите хора си отиват рано"