Главният мениджър на ОФК "Сливен" Драголюб Симонович изрази разочарованието си от понижената мотивация на тима в двубоя с Черно море, завършил 2:0 в полза на варненци.

„Играхме много слабо. Поемам изцяло вината. Явно не съм успял да мотивирам и настроя момчетата достатъчно добре за този двубой. Трябваше да сме по-концентрирани. Поражението днес е неприятно, но поне ще свали напрежението и свръхочакванията към нас. Вече знаем, че не сме непобедими. Трябва да разберем обаче, на какво се дължи този спад в представянето ни в последно време и да работим усърдно за отстраняването на проблемите", заяви специалистът.

Голмайсторът на Сливен, Явор Въндев също бе критичен към представянето на отбора си след тежкото поражение във Варна с 0:3.

„Целта ни от началото на сезона е да останем в „А" група. Мисля, че около тима се създаде някакво свръхочакване и в този дух загубата може да е полезна за нас. Има и такива двубои. Трябва да признаем, че бяхме тотално надиграни и резултата е реален. За нас остават изводите", коментира нападателят.