Срещата от Първа лига между отборите на Дунав (Русе) и ЦСКА може да бъде отложена. Влошените атмосферни условия в Северна България могат да направят сблъсъка невъзможен за провеждане.

Двубоят е насрочен за вторник, от 17:30 часа. Прогнозата за времето сочи температури около минус 6 градуса в деня на мача, което означава, че теренът почти сигурно ще е замръзнал.

Стойчо Стоилов недоволен от някои футболисти, каза виновен ли е съдията за хикса с Черно море

Стоилов недоволен от някои футболисти, каза виновен ли е съдията за хикса с Черно море

"Не мисля, че това равенство ще е фатално"

Днес и утре пък се очаква в Русе да вали сняг, което допълнително ще наруши състоянието на тревната настилка, а тя и без това е сред най-лошите в елита. В двубоя на Дунав срещу Верея вчера се видя, че макар и добре почистен, теренът е доста разкалян около центъра. А при валежи редовно се образуват и големи локви. Всичко това ще превърне предстоящия мач до голяма степен в битка с много единоборства и физическите качества ще вземат връх над футболните.

Дунав победи Верея с 2:0

Дунав взе глътка въздух, Верея вече 4 мача без победа в елита

2:0 за "драконите" срещу старозагорци

Непосредствено преди срещата главният рефер на мача и делегатът на БФС ще преценят дали изобщо условията позволяват провеждането на двубоя. Не е изключено да се стигне до отлагане на сблъсъка, пише "Тема: Спорт".

Всичко зависи от това колко сняг ще падне в Русе и доколко домакините ще се справят с почистването на игрището.