Билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на Етър от 19-ия кръг на Първа лига вече са пуснати в предварителна продажба. Пропуски ще се продават във феншопа на сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. В деня на мача (08.12) билети ще се продават на касите пред Сектор А и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

За удобството на всички от клуба напомнят, че феновете могат да се възползват от от закупуването на пропуск онлайн.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Етър отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. За децата се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А.

За предстоящата футболна среща сектор В на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" отново няма да бъде отварян поради влошените метеорологични условия. Всички притежатели на абонаментни карти за този сектор, както и закупилите си вече билет за него, ще бъдат допускани в сектор А, ложа 2 на стадиона.

Левски и Етър се изправят един срещу друг на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" на 08.12.2018 г. (събота) от 17:30 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3), 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Красимир Иванов пред ТОПСПОРТ: Не само Левски и ЦСКА са потърпевши от съдиите, назначенията са странни

Красимир Иванов пред ТОПСПОРТ: Не само Левски и ЦСКА са потърпевши от съдиите, назначенията са странни

"Люпко Петрович консултант на "Армията"? Няма лошо", заяви изпълнителният директор на "сините"