Наставникът на Царско село Никола Спасов остана доволен от точката, която неговите възпитаници спечелиха в първото си домакинство в групата на майсторите. Ето какво сподели той след историческата точка за "царете" на Овча купел:

Царско село и Арда не си отбелязаха гол в битката на новаците

Царско село и Арда не си отбелязаха гол в битката на новаците

Гостите имаха териториално предимство, като двата тима пропиляха по едно голово положение

"Доволен съм от точката. Няма как да не съм доволен. Момчетата се раздадоха и направиха всичко възможно да вземем мача. Не бяхме уверени през първата част. С течение на времето стояхме по-добре игрово на терена. Създадохме много повече ситуации за гол. Първоначалната ми идея беше да играем за победа. Направих всичко възможно да спечелим мача и момчетата се опитаха.

Футболът е такава игра - на голове. Арда също не успя да ни отбележи гол. Целият отбор се защитаваше всеотдайно и максимално концентрирано.

Сигурен съм, че новите футболисти ще започнат да влизат в по-добра спортна форма. Виждам разлика от първия ни мач срещу Лудогорец. Има съществена промяна в играта и настроението на футболистите. Не правя сметка срещу кого играем. Излизаме за победа във всеки мач. Отиваме в Русе и ще играем за победа".