Отборите на Лудогорец и Септември ще премерят сили във втори мач от съботната програма на Първа лига. Изявен фаворит за трите точки са домакините, които са в подем след повторното завръщане на треньорския пост на Стойчо Стоев. "Орлите" водят комфортно във временното класиране, което ще позволи на специалиста да направи някои експерименти със своя състав.

Стойчо Стоев: Няма как да победим Левски в София и да губим точки в Разград

Стоев: Няма как да победим Левски в София и да губим точки в Разград

"Ще имаме двуразови тренировки в следващите дни"

Септември пък постепенно загуби от добрата инерция, която набра през пролетта, и вече е в поредица от две последователни поражения.

Наказан за двубоя е Козмин Моци, а на пейката ще остане и другият румънски защитник - Драгош Григоре. В тяхно отсъствие в центъра на отбраната може би ще действат Георги Терзиев и Рафаел Форстър. Анисе Абел пък би трябвало да замени капитана Светослав Дяков в средата на терена, а Димо Бакалов ще започне по левия фланг на атаката вместо Вандерсон. Възможност за титуляр пък може да се даде на поляка Якуб Шверчок.

Кошмарът за Владислав Стоянов няма край, вратарят пак ще се оперира

Кошмарът за Владислав Стоянов няма край, вратарят пак ще се оперира

Травмата на стражът се е усложнила

Ветеранът Борис Галчев е в групата на Септември и вероятно ще е титуляр на "Лудогорец Арена". Аут за мача обаче са десният бек Александър Башлиев, който е контузен, и наказаният халф Фабиано Алвеш. Атаката на тима ще бъде водена от юношата на Левски - Илия Димитров.

Главен съдия на срещата е Ивайло Стоянов, с помощници Дениз Соколов и Никифор Велков. Делегат на БФС е Николай Вълчев, а работата на реферите зорко ще следи Георги Нарлев.

Здравко Димитров от Септември: Имаше интерес от ЦСКА през зимата

Здравко Димитров от Септември: Имаше интерес от ЦСКА през зимата

"Двата клуба не се разбраха"