Лудогорец посреща Черно море в един от най-интересните мачове на кръга в Първа лига. Срещата е от 20:00 часа.

Бразилските бекове на Лудогорец Сисиньо и Натанаел ще се завърнат сред титулярите на Лудогорец. Първият не бе в групата за реванша с Литекс в Ловеч, а вторият остана на пейката. Местата им срещу ораженвите бяха заети от Йордан Минев и Александър Василев.

За двубоя с Черно море Сисиньо ще е на десния бек, а Натанаел - на левия. Това означава, че Минев ще е резерва.

Лудогорец U19 громи с хандбален резултат

Лудогорец U19 громи с хандбален резултат

Наложиха се над Сливен

В средата на терена почти сигурно пак ще са Лукса Саша и Светослав Дяков както срещу Литекс. Капитанът се завърна в игра, след като повече от месец се възстановяваше от контузия.

Сериозно колебание старши треньорът Георги Дерменджиев има за атаката. Кешерю и Жоао Паоло играха доста силно в Ловеч. Вероятността и двамата да са титуляри срещу Черно море обаче е много малка, защото някой измежду Кафу, Марселиньо и Вандерсон трябва да изгори. Така почти сигурно Жоао Паоло ще е резерва.

"Готов съм за игра. Физически се чувствам добре. Преценихме да играя 60-65 минути. Следващия път дано да е повече. Радвам се, че вече не гледам отстрани", коментира Светослав Дяков.

"Във финала не се знае нищо. Срещу Ботев ще ни е трудно, те са силен състав. Но аз вярвам в моя отбор и съотборниците ни. Мисля, че ще спечелим купата", завърши националът.