Георги Иванов-Гонзо изглеждаше примирен след загубата от Берое. Опитният специалист се опита да твърди, че едва ли не неговият отбор е пропуснал да вземе нещо от слабо изиграния мач:

Берое пропусна да разгроми Черно море

Берое пропусна да разгроми Черно море

Старозагорци имаха тотално надмощие срещу "моряците"

"Предвид играта закономерно загубихме. Играхме слабо и двата им гола са от наши грешки. Второто полувреме се опитахме да променим нещо, но не ни стигнаха силите. Имахме ситуации, които да променят развоя. Накрая те можеха да вкарат още, защото се втурнахме напред.

Самите играчи не осъзнават, че всеки мач трябва да се борят. Берое бяха много по агресивни и логично спечелиха. Имахме хора, които бяха контузени 2,3 седмици. Тази седмица 8 не бяха с отбора. Футболистите трябва да осъзнаят, че ако искат да сме сериозен отбор трябва да играят всеки мач. Последните 2 мача не играем футбола, който можем. В играчите има някакъв страх и не играят нестандартно.

И определени играчи разочароваха, и отборната игра. Трябва да променим доста неща. Не съм доволен от самата мотивация на играчите. Целият отбор не показа нивото, което може. Сега ще има сериозна седмица с тренировки. Нашият отбор има сили да победи ЦСКА. Няма да взимаме Нар или Бабатунде, но ще вземем външен полузащитник. Трябва ни друг бърз футболист" - завърши старши-треньорът на Черно море.