Петкратният шампион на България с екипа на ЦСКА - Божил Колев, който има над 100 мача и за Черно море, коментира предстоящия сблъсък между гореспоменатите клубове на "Тича". Бившият национал на България очаква равностоен двубой и треньорско надлъгване между Илиан Илиев и Любослав Пенев.

Любослав Пенев налага в ЦСКА схемата от Литекс

Любослав Пенев налага в ЦСКА схемата от Литекс

"Червените" с нова игрова формация

"Мачовете между Черно море и ЦСКА винаги са били интересни. Особено тези на "Тича". Очаквам сега, като за първи двубой за пролетния дял, да дойдат и повече фенове. Да стане празник".

"Черно море се е доказал, че може да играе успешно срещу всеки отбор и победите му над големите не са изненада. След период на подготовка обаче е трудно да кажем какво точно е състоянието на отборите. По-скоро бихме гадали", сподели Колев пред колегите "Тема спорт".

"Щом в ЦСКА са преценили да сменят треньора, значи нещо не е било наред. Любо Пенев се е доказал като такъв. Познава обстановката на "Армията". Дуелът му с Илиан Илиев ще е доста интересен. Илиан също е сериозен треньор и работи много добре.

"ЦСКА пък ще направи всичко възможно да догони Лудогорец. "Червените" имат шансове за титлата, но трябва да започнат да побеждават големите, челните отбори. Без това няма как да стане", завърши Божил Колев.

Стойчо Стоилов хареса двама бразилски футболисти за ЦСКА

Стойчо Стоилов хареса двама бразилски футболисти за ЦСКА

Главният мениджър продължава със скаутската си мисия