Варненският защитник Бойко Каменов е получил изключително примамлива оферта от азиатски клуб. Това сподели самият той пред "www.ole-bg.com".

"Предложението е много сериозно. Предстоят финални разговори между мен и ръководството на този клуб, чието име все още не искам да споменавам. Очаквам най-късно в средата на януари да се присъединя към подготовката на новия ми клуб. Договорът ще е поне за една година", поясни Каменов.

За последно той игра на Малдивските острови за Ви Би спортс клуб. Заради травма в коляното обаче Бойко се върна в България, където претърпя артроскопия. "Възстановен съм напълно. В момента тренирам индивидуално - правя кросове, ходя на фитнес и играя мачлета с приятели и колеги в зала", обясни опитният футболист.

Той призна, че е имал предложение да продължи договора си с Ви Би спортс клуб, както и да подпише с друг малдивски отбор - Ню Радиант, чиите цветове защитаваше преди време.Каменов си пожела един ден да се върне в България и да приключи кариерата си в Черно море.

"Това е родният ми клуб и искам там да завърша кариерата си. Все пак съм израстнал в Черно море, раздавал съм се в най-трудните моменти, дори когато нямаше пари в клуба. Винаги следя изявите на този клуб и му пожелавам успех през пролетния полусезон", завърши варненският футболист.