Диагоналът на националния волейболен отбор Цветан Соколов беше най-търсеният човек след победата на България над Бразилия. Цецо игра, така както сме свикнали да го гледаме и беше с основен принос за успеха. Той показа, че е скромен след срещата:

НА ЖИВО: България - Бразилия 25-22, 25-19, 23-25, 25-19
на живо

България - Бразилия 25-22, 25-19, 23-25, 25-19

Предстои много тежък мач с олимпийския шампион

"Да, играх малко по-добре от вчера, но победата е на отбора. Радвам се, че съм помогнал на отбора. Разликата беше, че днес не правих толкова глупости, колкото направих вчера. Играхме доста по-добре във всички елементи. Може би, трябваше да играем малко по-добре на блок. Дайте да се порадваме на победата над Бразилия. Без значение кой е играл от другата страна, Бразилия си е Бразилия".

"Ние трябва да израстваме като отбор. Това беше причината за днешната победа. Всички се раздадоха без значение какъв беше резултата. Всеки гейм беше с преднина за тях, но ние съумявахме да се върнем в гейма и в мача и накрая да излезем като победители, което е най-важното. Победа над Бразилия може да ни накара наистина да си повярваме".

"Във всеки един мач ние излизаме за победа и да защитаваме името България. Излизаме да се раздадем на игрището и ако можем да победим. Не мисля, че има състезател, който просто ей така излиза на игрището и да не го интересува какво ще се случи. Лично аз излизам за победа" - завърши Цветан Соколов.

Снимка 298535

Източник: LAP.bg