Либерото на България Теодор Салпаров беше доста разочарован след поражението на България с 0:3 гейма от Иран в Лигата на нациите.

"Тежко е да се каже веднага след мача, трябва да видим разбора, Иран с втория си състав се радваше на всяка точка, все едно печелят голямо първенство. Когато си освободен трябва да печелиш, а не ни се получи. Въпросът е когато дойдат мачовете под напрежение, какво ли ще бъде? Имаме брак на сервис", коментира Салпаров.

"Пропуснахме доста контраатаки, вчера се получи, а днес не съм видял цифрите, но сигурно процентът е малък. Когато ни натинат със сервис допускаме по 4-5 точки. Волейболът тръгва със сервис, играем на приливи и отливи. Щеше ми се да е друго нивото на нашия отбор. Няма синхрон между състезателите, отборното го няма. Нашият отбор може да играе само когато има пламък в очите. Задължително трябва да го бием тук, а те показаха по-голяма воля за победа и самочувствие. Тук няма титуляри и резерви, взаимозаменяеми сме. Чака ни зверски труд преди олимпийската квалификация", допълни опитният състезател.

България загуби от Иран втората си среща в Пловдив

България загуби от Иран втората си среща в Пловдив

Момчетата на Силвано Пранди не успяха да се справят с резервите на персите