Волейболистите на Марек Юнион Ивкони победиха като домакини Монтана с 3:2 (25:17, 25:20, 19:25, 22:25, 15:11) в контролна среща преди подновяването на първенството в първата осмица от Суперлигата.

Така дупнишките волейболисти постигнаха втора победа в проверките си от подготовката, след като преди два дни победиха категорично и ЦСКА. Успехите в приятелските мачове предшестват гостуването Марек в Добрич, където на 16 януари, събота от 18:00 часа тимът ще се израви срещу Добруджа в отложен мач от 4-ия кръг.

"Играхме добре в първите две части на мача. В другите три гейма пуснах друг състав. Дадох шанс на почти всички състезатели за изява. На фона на подготовката състезателите ми сравнително добре се справиха. Предстои ни нелеко гостуване в Добрич и естествено тези две победи ни вдъхват известна доза увереност.

Когато побеждаваш, смяташ, че вървиш по правилния път и имаш волейболни аргументи, че ще се справиш по най-добрият начин срещу коравия тим на Добруджа", заяви за BGvolleyball.com старши-треньорът на деншните победители Виктор Карагьозов.

Строги мерки и тестове посрещнаха българските волейболисти в Израел

Строги мерки и тестове посрещнаха българските волейболисти в Израел

Положително в цялата ситуация е топлото време в Израел