Вицепрезидентът на волейболната ни федерация Любо Ганев смята, че има организация той да не попадне в обновения Управителен съвет на организацията и впоследствие да не може да се кандидатира за поста на инж. Данчо Лазаров.

Снимка 279951

Източник: LAP.bg

"Предчувствах, че натам отиват нещата. Присъствах на Управителния съвет вчера, преди който никой не знаеше какъв ще бъде дневния ред. Като започна заседанието ни го раздадоха и разбрахме какви са точките.

Аз съм убеден, че ще ме изключат от Управителния съвет. Няма проблем, щом така са решили. Аз съм открит човек. Каквото ми е на душата, това ми е и на устата. Знам, че са срещу мен. Но аз винаги ще помагам на волейбола. Няма значение дали съм в Управителния съвет или извън него.

Волейболът ме създал като личност, много съм взел от него, както и много съм му дал. А и ще продължа да му давам", коментира Любо Ганев пред "Блиц".

Волейболът по пътя на футбола

Волейболът по пътя на футбола

Данчо Лазаров иска да елиминира Любо Ганев като евентуален кандидат за шефското кресло

Попитан дали би се кандидатирал за поста президент на БФВолейбол, легендата обяви:

"Засега нямам такива намерения. Човек трябва да бъде там, където е желан. Щом ме отстраняват от УС, следователно не ме искат. Човек трябва да бъда там, където е желан. Вече от една година с Лазаров не говорим на тази тема".