Красен Кралев похвали публиката в Русе за подкрепата, която оказа на волейболните ни националки в полуфинала от Златната европейска лига срещу Чехия.

"Лъвиците" спечелиха с 3:0 в събота и тази вечер играят срещу Хърватия за трофея. Бившият министър на спорта призова феновете да създадат същата невероятна атмосфера и днес.

"Лъвиците" ни със специален подарък за Стоичков

"Лъвиците" ни със специален подарък за Стоичков

Волейболистките на България подариха фланелка на Камата

Ето какво обяви Красен Кралев в личния си профил във Фейсбук:

Българските "лъвици" играят тази вечер финал срещу Хърватия!

По време на Златната европейска лига по волейбол в ОЗК Арена Русе снощи нашите момичета победиха Чехия.

Като Посланик на Европейския волейбол пожелах успех на волейболистките ни. Благодарих на президента на Българската федерация по волейбол Любо Ганев и на президента на Европейската волейболна конфедерация (CEV) Александър Боричич, които за пореден път се доверяват на Русе за организацията на големи състезания. Русе и България отново се доказаха като отлични домакини на първенства от най-висок ранг. В това с очите си се убеди и г-н Боричич. Сътрудничеството и приятелството ни с него датират от много години и аз съм убеден, че и в бъдеще ще работим заедно за доброто на волейбола.

Поклон пред невероятната русенска публика, която създаде невероятна атмосфера в залата. Русенци отново показаха, че знаят как се подкрепя България.

Ще подкрепим българките и на финала след броени часове! Победа!