Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България - Пламен Константинов говори пред колегите от "Спортал" за целите, които си поставя с тима на "лъвовете" през новата година.

"Абсолютно на всички е ясно, че е много тежко и трудно да се класираш на Олимпиада и с оглед на противниците, които ще са, с оглед на моментното състояние. Това не е някаква новини и не е нужно да си толкова тесен специалист, за да го разбереш. Но от друга страна аз си мисля, че трябва да има доза оптимизъм и надежда. Не може да искаш да водиш един национален отбор и в същото време да не вярваш в него. Така че, след като съм приел да водя отбора, значи все пак съхранявам оптимизъм и надежда.

Може да е малък шанса, но си мисля, че има шанс това нещо да се случи. А какъв е процентът? Аз мисля, че когато има и 20% шанс да се случи нещо, си заслужава да опитаме и да направим максимума. А след това в края на годината, след края на олимпийската квалификация, като завърши това тежко лято, тогава да се правят изводите и да се продължава напред".

Любо Ганев: Миналата година нямахме късмет със световното, сега целите са много по-реалистични

Любо Ганев: Миналата година нямахме късмет със световното, сега целите са много по-реалистични

"Европейското трябваше да бъде в Бургас и Варна"