Избраха капитанката на Марица за най-добра волейболистка на турнира във Варна, националките на Чугуна станаха първи без загуба Капитанката на женския волейболен тим на Марица - Ани Маринова, бе избрана за най-добра състезателка на силния турнир за купа „Интерком груп”, който завърши във Варна.

Пловдивчанката игра за националния девически отбор на България и бе с основна заслуга за първото място на младите „лъвиците” в престижната надпревара. 21-годишната посрещачка, която се слави като нападателката с най-висок отскок в България, игра страхотно по време на целия турнир в морската ни столица и с представянето си даде сериозна заявка за женския ни национален от бор. Девическите националки в чийто състава като титулярки личаха четири маричанки - Ани Маринова, Цветелина Николова, Ралица Камбурова и Кристин Колчагова, победиха трудно с 3:1 Марица в последния състезателен ден от турнира.

Така момичетата на националния селекционер Стоян Гунчев-Чугуна останаха недостижими на върха и победители в надпреварата. Второто място остана за столичния Локомотив, който разби с 3:0 домакините от Спартак Интерком груп. Както е известно участието на държавния ни тим във Варна бе заключителна част от подготовката им преди участието в европейския клубен турнир „Чалъндж къп”, в който те ще представят страната ни.