Треньорът на Витоша Росен Кирилов бе много доволен от победата на своя отбор над Берое с 1:0 в Стара Загора. Успехът бе първи за "тигрите" далеч от дома от 20 август насам. 

"Мисля, че бяхме добре организирани в защита. Затворихме силните зони на Берое - фланговете и бързите крайни защитници. Вкарахме трети вътрешен халф и затворихме центъра. Мисля, че се справихме. 

Мисля, че не е новост връщането на фланговите нападатели. Трябва да се изберат подходящите хора, за да го направят това. Мисля, че нашите момчета се справиха. 

Успяхме да направим бърз преход и контраатаки. Знаехме, че централните им защитници не са от най-бързите. Радвам се, че успяхме. 

Крайно време беше да победим. В последните мачове, още преди Нова година, играхме силно. Срещу Етър изиграхме много силен мач. 

Тепърва започват силни мачове. Трябва да играем на предела на възможностите си. До края всеки мач трябва да бъде изигран като финал. Радвам се, че последните мачове изглеждаме добре. Логично се стигна и до тази победа", заяви Кирилов.

Витоша (Бистрица) победи Берое с 1:0 като гост

Пропадането на Берое продължи и срещу Витоша

Старозагорци отстъпиха с 0:1 на "тигрите" у дома