Няма контузени и наказани футболисти в отбора на Вихре, преди сблъсъка с Марек. Ненапразно този мач се определя за най-тежкия от 17 кръг на ЮЗ Трета лига.

Само при победа футболистите на домакините могат да изместят временния водач на групата от първото място, поясняват от пресслужбата на клуба от Сандански.

"Пет мача за 15 дни е много за нашите футболисти-аматьори. Умората тежи много , след като преди тежкия двубой, който ни предстои в събота в Сандански, в изминалата сряда нашите момчета бяха натоварени в мач за купата на АФЛ. Продължаваме да разчитаме на 15 футболисти и с кои ще започне срещата в събота на градския стадион в Сандански, ще има яснота едва на разбора преди двубоя. Много тежък мач ни очаква срещу един отбор, изграден от доста опитни футболисти, преминали през А и Б група.

Ясно е кога ще се играе отложеният мач между Беласица и Вихрен

Ясно е кога ще се играе отложеният мач между Беласица и Вихрен

И този двубой ще бъде без публика

За мен най-сериозния съперник за нас е отбора на Вихрен, които не крият намеренията си за атакуване на първото място. Надявам се съдийската тройка, начело с авторитетния елитен международен съдия Никола Попов, да ръководи срещата на ниво и при това положение всичко да се реши от 22-мата на терена", сподели Цветан Видински-президент на ФК Марек.

От санданския клуб също изразиха мнение, че футболистите, на които ще разчита в този дерби мач Здравко Лазаров, ще се раздадат докрай, и в този решителен мач да докажат, че ненапразно са кандидати за челното място в таблицата.

Марек на финал за Аматьорската Купа

Марек на финал за Аматьорската Купа

Победиха в Железница