Верея ще привлече поне още двама футболисти. "Тема Спорт" разбра, че новата управа на клуба е отправила предложение за договор към нападателя Исмаил Иса, който от няколко седмици тренира с отбора. Той е поискал срок до края на тази седмица да отговори.

Таранът все още не е сигурен дали иска да подсили раздирания доскоро от проблеми Верея. С идването на новите собственици, които се пазят в пълна анонимност, но се говори, че са руснаци, обаче се очаква финансовото положение да се стабилизира. Иса игра за Верея и през миналата есен, след което през пролетта премина в Дунав. Договорът му с русенци изтече, а въпреки уверенията, че ще започне подготовка с отбора, Иса така и не се появи отново на Градския стадион в Русе.

В същото време стана ясно, че до петък във Верея ще пристигнат двама или трима чужденци на проби. Те имат паспорти от Европейския съюз и играят на постовете офанзивен халф и централен нападател. Очаква се поне един от тях да подпише с Верея. Треньорът Небойша Миличич обаче ще има последната дума дали да бъдат привлечени.

Във Верея чакат куп чужденци за проби

Във Верея чакат куп чужденци за проби

Небойша Лекич ще отсява годните за отбора