Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев коментира нулевото реми с грузинския Торпедо Кутаиси във втората си проверка по време на подготвителния лагер в Турция.

"Един добър мач както през първото, така и през второто полувреме. Създадохме достатъчно положения, просто ни липсваше гола и завършващия пас. Свършихме добра работа във физически аспект тези дни, така че един етап мина. Сега вече навлизаме следващата седмица в три контроли през два дена".

"Доволен съм от старанието, от работата, от раздаването в тренировъчния процес. Момчетата се влагат във всяка една тренировка. Имаме конкуренция на всеки един пост, те го осъзнават и дават максимума от себе си".

ФК ЦСКА 1948 с нулево реми в Турция

ФК ЦСКА 1948 с нулево реми в Турция

Във втората си контрола

"Да, аз ги знам футболистите и от преди това. Напаснахме се вече, разбират и знаят какво се изисква от тях, стараят се да го правят. Видях много неща от работата, която вършим през седмицата. Доволен съм от старанието им".

"Засега това е групата, с която разполагаме. Да, целите са високи. Нищо по-хубаво от това да имаш високи цели и да ги преследваш. Неминуемо, когато искаш да вървиш и да прогресираш трябва да имаш високи цели".

"В класирането те са напред, ние сме на трето място. Ще гледаме да си свършим нашата работа, а накрая ще видим къде ще завършим".

"Казах, че е свършена страхотна работа през есенния дял в спортно-технически аспект от ръководството на Любо Пенев и неговите помощници. Отборът е на трето място, има потенциал, така че ще развиваме още отбора. Целта на всеки един двубой е головете. Когато ги има, винаги е по-добре. Искам да засилим още агресивността в нашия отбор", заяви Янчев след двубоя.