Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев остана много доволен от успеха на тима му над Берое (3:1) в среща от 24-ия кръг на efbet Лига.

"Трудно е, когато предният кръг загубиш и трябва да намериш сили и двойна мотивация да се вдигнеш. Нашите футболисти се отърсиха от загубата и негативните емоции през седмицата и се върнаха на победата. Радвам се, че успяхвме да победим в един толкова футболен град срещу силен отбор с толкова добър треньор.

Винаги статичните положения са важен фактор за развитието на мача. В почти всички големи първенства работят много върху статичните положения, защото те са ключов фактор в дадени ситуации да се открие резултатът при мачове между изравнени отбори. Имаме сила във въздуха и я демонстрираме.

На полувремето си говорихме, че подценяваме дадени моменти от срещата и когато подходим несериозно в единоборства или ситуация, ни вкарват. Навързва се верижна реакция и ни наказват.

Имаме доста работа през паузата. Ще работим изключително от физическо естество с наличните играчи. Имаме доста национали, които след днешния мач ще поемат в една или друга посока. Чакаме ги да се върнат живи и здрави, а ние с останалите ще се готвим", каза Янчев.

ФК ЦСКА 1948 победи Берое с 3:1 в мач от efbet Лига

Борбен Берое не успя да излъже ФК ЦСКА 1948

Вижте подробности