Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев изрази леко разочарование от равенството 1:1 срещу Черно море във Варна. Според навършилият вчера 47-годишна възраст специалист обаче големият печеливш е футболният запалянко, тъй като мачът е бил качествен.

Черно море - ФК ЦСКА 1948 1:1 в среща от 32-ия кръг на efbet Лига

Черно море и ФК ЦСКА 1948 не се победиха на "Тича"

И двата тима останаха недоволни

"Срещат се два добри отбора и не могат да се победят. Мога да кажа, че и двата състава са балансирани и с добри изпълнители, да, факт е, че не можем да се победим. Бих казал, че второто полувреме имахме проблем с излизането на Светослав Диков, оттам малко загубихме височина в отбрана и първите 15 минути имаше сериозен натиск от Черно море.

След това след смените, които направихме, се върнахме в мача. Съставът и смените са свързани с предстоящия финал за Купата. Да, имахме и с болежки, имахме и наказани хора, някой висеше с картон и не го пуснахме, имаше надлъгване, но ние искахме да вземе три точки. Такава ни беше нагласата, но знаехме срещу какъв сериозен отбор играем.

Надявам се от този мач да са спечелили феновете. Видяхте - честна игра, два отбора, които се надлъгват и играят открит футбол. Както на нас ни трябваха три точки, така и на Черно море, за да си запази шансовете. За мен лично спечели българският зрител", каза Янчев.