Трима играчи на ФК ЦСКА 1948 гледат към изхода. Почти сигурно след края на сезона от тима си тръгват вратарят Иван Караджов, защитникът Деян Лозев и халфът Емил Мартинов. Договорите им изтичат и ще напуснат като свободни агенти. С неясна съдба е и Галин Иванов, чийто контракт също е до лятото, пише "Тема Спорт". Караджов, Лозев и Мартинов дойдоха от Арда със старши- треньора Николай Киров-Белия.

ФК ЦСКА 1948 - Берое: 2:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

ФК ЦСКА 1948 - Берое: 2:2 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности

Първите двама бяха използвани често и в дублиращия състав във Втора лига. Специалистът обаче също може да напусне, ако не спечели, първо, седмото място и, второ, квота за Лигата на конференциите. Ръководството има няколко варианта за нов наставник. Още трима също могат да си тръгнат, и то за втори път - това са Васил Шопов, Венцислав Василев и Сашо Александров.

Клубът вече работи по селекцията, като има подписани предварителни контракти с четирима - Октавио от Локо София, Давид Кики от Арда, Стефан Цонков от Монтана и Архан Исуф от Спартак Вн. От новия сезон ФК ЦСКА 1948 ще има и трети отбор, който ще е част от Югозападната Трета лига.

Николай Киров ще гледа играчи на Царско село

Николай Киров ще гледа играчи на Царско село

В състава на последния в класирането има още няколко момчета, които предизвикват интерес у родните клубове