Във ФК ЦСКА 1948 положението не е розово откъм контузии. Треньорът Тодор Киселичков и компания до последно ще треперят за един от основните играчи на тима Ивайло Чочев.

Националът има проблем, който се появи след последните контроли на отбора и не може да отшуми. Лекарският щаб прави всичко възможно, за да го вдигне на крака, но според запознати шансовете му да излезе в дербито са нулеви, пише "Мач Телеграф".

Това важи и за още един основен играч на тима - Ангел Лясков. Той получи травма още по време на лагера в Банско и все още не може да се възстанови от нея. Така Тодор Киселичков ще бъде принуден да спира съперника с дебютант в елита и играч, който има само 36 минути там.

Става въпрос за новите попълнения Костадин Илиев, привлечен от Левски, както и Димитър Илиев от Лудогорец. Те може и да имат еднакви фамилии, но това е единственото общо между тях.

Костадин Илиев е син на бившия играч на Пирин Стойне Илиев - Професора, а Димитър пък е роден в Горна Оряховица. Костадин често попадаше в групата на "сините" за мачовете от елита, но така и не записа дебют там. Защитникът се прояви единствено срещу Партизан (Червен бряг) за Купата.

За разлика от него Димитър Илиев има един мач за мъжете на Лудогорец. Той записа 36 минути при равенството 2:2 с Ботев (Пловдив) през пролетта на 2018 година, когато по традиция "орлите" вече бяха станали шампиони и разпуснаха звездите си в почивка. Вариант за отбраната е и Лазар Марин, но се "компрометира" именно в дерби с ЦСКА.

ЦСКА пуска билетите за мача с ФК ЦСКА 1948

ЦСКА пуска билетите за мача с ФК ЦСКА 1948

Това ще се случи утре