Кирил Котев вече няма да заема поста на спортен директор във ФК ЦСКА 1948, написаха новаците в efbet Лига на официалния си сайт.

Промените в клубната структура идват след лично решение на Котев, който зае ръководния пост през 2018 г. - малко след оттеглянето си от активна футболна кариера като състезател.

Георги Русев: Валери Божинов каза грозни неща за нас

Играч на ФК ЦСКА 1948: Божинов каза грозни неща за нас

"По принцип това е бъзик"

"Кирил Котев неизменно ще остане част от голямото армейско семейство. Вратите на ЦСКА ще бъдат винаги отворени за него, като клубът му благодари за всеотдайната работа дотук и му пожелава успех в бъдещите начинания!

Бившият защитник на "червените" беше с основен принос за изминатия честен път към върха на българския футбол и влизането в efbet Лига.

Красимир Балъков ще говори за мача с Левски

Красимир Балъков ще говори за мача с Левски

В петък

През сезон 2017/18 бранителят облече екипа на тима и изигра 15 мача в Югозападната Трета лига, в които отбеляза 3 гола. С лидерските си качества той спомогна неимоверно за трофея от надпреварата", припомнят от клуба.

Като спортен директор пък Котев завоюва с "червените" титлата от Втора лига през сезон 2019/2020 и промоция в първия български ешелон.

ФК ЦСКА 1948 се готви усилено за реванш срещу Левски

ФК ЦСКА 1948 се готви усилено за реванш срещу Левски

"Сините" разбиха "червените" с 3:0 в първия мач през сезона