Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Николай Киров остана доволен от играта в атака, но не и в защитата на неговия тим при домакинското равенство от 2:2 срещу Ботев (Пловдив).

"Не мога да не бъда доволен от нещата във фаза атака. Направихме доста атаки, независимо от условията. Стремяхме да градим атаките по земя. Някои ги завършихме, други не. В защитата обаче бяхме на обратния полюс. При елементарни ситуации допуснахме два гола. Това беше проблемът ни в срещата. В атака доста голяма част от нещата се получиха".

ФК ЦСКА 1948 - Ботев (Пловдив) 2:2 в efbet Лига

ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив) не се победиха в драматичен мач на терена в Бистрица

Двата тима изиграха хубав мач с 2 обрата в резултата

"Те имат такъв вариант на игра. Очаквали сме абсолютно всичко. Нашите проблеми бяха в защита. Не може да позволяваме по този елементарен начин да допускаме голове. Има неща, върху които трябва да работим. В подготвителния период тази централна двойка играеше в контролите и стиковката им трябва да е добра".

"И двата клуба практикуваме такъв вид футбол. В Ботев винаги водещата е била красотата в играта им. Честия им празника, бил съм част от клуба и като ръководител, и като треньор", заяви Киров сред двубоя.