Нападателят Никола Илиев бе официално представен като футболист на ФК ЦСКА 1948. Той говори пред медиите само няколко часа, след като клубът обяви трансфера му.

"Благодаря за топлото посрещане от страна на клуба. Чувствам се перфектно и ще дам всичко от себе си, за да зарадвам феновете. Честно казано не бе трудно да се върна в България. Нямаше много колебание. Предложиха ми една добра оферта. Мисля, че беше преди около 2 седмици. Не съм се колебал.

Официално: ФК ЦСКА 1948 привлече играч на Интер

Официално: ФК ЦСКА 1948 привлече играч на Интер

Никола Илиев идва в Бистрица под наем

Тази крачка, от юношеския към мъжкия футбол, е много важна. Тук съм да се развивам, да дам всичко от себе си и следващите години отново да изляза в чужбина. Както на отбора амбициите са големи, така и моите са много големи. Искам да стана шампион на България", каза Илиев.

Той не пожела да коментира дали други български отбори са имали желание да го привлекат. "Не искам да коментирам за другите отбори. ФК ЦСКА 1948 ми предложи добра оферта и приех. Мисля, че трябва да играя мъжки футбол. Чувствам се много добре" Номер 17 - беше свободен. За мен номерът не играе", заяви той.

"Аз трябва да се развивам 1 година в мъжкия футбол, да покажа на какво съм способен и след това ще видим. Не мога да говоря толкова много за напред... Дай боже всичко да е наред и след 1 година ще видим. Основното нещо, което научил в Италия, е дисциплината. Там, за да успееш, трябва да си дисциплиниран и да следващ мечтите си", допълни Илиев.

"Дошъл съм за игрово време. Конкуренцията не ме притеснява, даже те прави по-силен. Аз съм млад и трябва да надграждам. Мога да играя на всички предни позиции, но най-добре се чувствам зад нападателя. Ако направя добри игри и се представям добре, вкарвам голове, асистенции и помагам на отбора да печели, ще ми помогне за националния отбор", допълни играчът.

ФК ЦСКА 1948 разжалва треньор на вратарите

ФК ЦСКА 1948 разжалва треньор на вратарите

Жан вече ще води третия отбор