Спортният директор на ФК ЦСКА 1948 Кирил Котев коментира актуални теми около отбора.

"Всичко, освен класиране за европейските клубни турнири, ще бъде провал. Наясно сме с това и всичките ни усилия и на трансферния пазар и в тренировъчния процес са насочени към постигане на тази цел", каза Котев.

Тодор Янчев и Кирил Котев говорят пред медиите преди заминаването на ФК ЦСКА 1948 за Турция

Тодор Янчев и Кирил Котев говорят пред медиите преди заминаването на ФК ЦСКА 1948 за Турция

Отборът ще се подготвя в турския курорт Белек

"Със сигурност ще има още трансфери. Отдавна искахме Карагарен. С неговото привличане трябва да се разделим с Денислав Александров. Предложихме му да играе за втория отбор, но той предпочете да отиде някъде другаде да се развива. Ще търсим дефанзивен футболист, като стане трансферът, ще го обявим. Имаме набелязани имена - и българи, и чужденци. Имаме достатъчно дълга скамейка, целта е да има конкуренция на всички постове. Ще се борим и на двата фронта - първенство и Купа", каза Котев.

Той разкри, че клубът ще се раздели с още един футболист. Това е бразилецът Енрике Рафаел, който бе привлечен в отбора от бившия наставник Любослав Пенев, но не попада в плановете на новото треньорско ръководство.

"Разделяме се с Енрике, търси му се отбор. Ако не се стигне до трансфер, ще остане да играе за втория състав", каза Кирил Котев.