Капитанът на ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев е пред трансфер в Лудогорец, съобщи "Тема Спорт".  Двете страни са се разбрали за преминаването на национала в Разград след дълъг период на "ухажване". Интересът на шампионите към халфа е от доста време, но до момента така и нямаше разбирателство. Чочев първоначално ще е под наем при "орлите" с опция за откупуване. За преотстъпването Лудогорец ще заплати определена сума на ЦСКА 1948. Разградчани са форсирали нещата в последните няколко дни.

Интересното е, че за играча столичани са получили сходна оферта от Китай, като е имало сериозен интерес и от клуб от ОАЕ. Футболистът обаче нямал желание да напуска България и от ФК ЦСКА 1948 са се съобразили с това. Тази зима дори се заговори за завръщане на Чочев в ЦСКА.

Сделката се очаква да бъде финализирана до няколко дни. Наскоро Лудогорец е излязал с оферта за Чочев около 250 хиляди евро, която е била отхвърлена. Мизата сега е била завишена, довериха близки на футболиста.

Според информацията на "Тема Спорт"  привличането на Чочев в Лудогорец е свързано с изходящ трансфер на Якуб Пьотровски. След мачовете със Сервет (15 и 22 февруари) от плейофите в Лигата на конференциите не е изключено полският национал да бъде продаден. Пазарът у нас затвря на 29 февруари. Преди дни се появи информация, че Пьотровски е плановете на турския гранд Галатасарай.

ФК ЦСКА 1948 е готов да преотстъпи Чочев

ФК ЦСКА 1948 е готов да преотстъпи Чочев

Чочев може да замине за азиатски клуб