Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев беше гост в предаването "Домът на футбола", където коментира актуални теми около отбора. 

"Най-важното е да играем добър футбол. Това изисква треньорът. Резултатите ще дойдат. Любослав Пенев изисква много от нас. Показва се и на мачовете, не губихме дисциплина и с човек по-малко. Пенев иска притежание на топката и контрол над нея. Със Стойчо Младенов не съм разговарял. С легенди като треньора и Валентин Илиев мога да извлека много. Мисля, че начинът, по който са играли, е пример за нас".

Заваляха оферти за Георги Русев

Заваляха оферти за Георги Русев

Руснаци, датчани и поляци напират за крилото

С конкуренцията се развиваш. С всички момчета се познаваме. Ако те имат качествата и продължават да се развиват ще ги качат в първия отбор. Винаги е приятно, когато вкараш или подадеш, а така помагаш на отбора да печели точки. Мисля, че направихме добър отбор и амбициите ще са високи. Изискванията от миналия сезон не са се променили. В предни позиции съм, трябва да подавам и да завършвам атаките на отбора. Дано продължавам така. Имаше официална оферта от клуба от Сион. С ръководството преценихме, че има още какво да дам на отбора. Целите са високи и няма време да бъда заместен. За момента съм тук. Не съм разговарял лично с тях. Може и зимата да изпратят оферта. Изцяло концентриран съм върху отбора", заяви Русев.