Националът на България Георги Русев от състава на ФК ЦСКА 1948, говори преди мача с ЦСКА от 9-ия кръг на Първа лига.

"Надявам се да направим добро представяне и да се поздравим с трите точки. Резултатът е 0:0 и ние трябва да дадем максимума от възможностите си, за да се поздравим с успеха. Защото тези три точки са изключително важни за нашия отбор, особено на "Армията".

Не мисля, че е уважително когато гостуваме на Армията, името на нашия отбор да не се изписва като ЦСКА 1948, а да се изписва - гост. Това не е нормално. Винаги трябва да е в рамките и на коректната игра", заяви Георги Русев.

Николай Панайотов: Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки

Николай Панайотов: Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 оптимист за мача с ЦСКА

"На "Армията" се гостува тежко. Предполагам, че ще дойдат доста хора, което ще направи мачът още по-приятен. Който покаже повече самочувствие и изпълни указанията на треньора, ще се поздрави с трите точки.

Най-нормалното нещо е да има провокации. Навсякъде го има. Дори и в Подгорица имаше неспортсменски постъпки. На Кирил Десподов му светеха с лазери в очите, не можеше да се концентрира при дузпата, но това е най-нормалното нещо във футбола. Трябва да сме подготвени за това и да не ни повлияе по никакъв начин.

Играеш за България и когато не побеждаваш, не е приятно. През второто полувреме показахме добро лице и изпуснахме доста шансове. Футболът е игра на голове. Те отбелязаха два, а ние един", добави Русев.