Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Георги Русев, който вкара победното попадение срещу Левски (1:0), заяви, че е много приятно да победиш един от грандовете на България.

"Много е приятно да победиш Левски. Особено един силен Левски, в подем, който взе купата. Надявам се да имаме още такива поводи за радост. Доста е приятно да отбележиш срещу един от грандовете в България. Още повече и заряда, а и е първи кръг. Затова радостта ми беше по-бурна.

ФК ЦСКА 1948 взима голмайстора на Втора лига на Румъния

ФК ЦСКА 1948 взима голмайстора на Втора лига на Румъния

Вижте кой е той

Показахме голям характер и това беше ключово за успеха. Играхме дълго с човек по-малко, но не спирахме да тичаме и да се борим. Успяхме да отбележим, въпреки че бяхме с човек по-малко.

Мачът вече е в миналото. С Пирин изобщо няма да ни е лесно, въпреки че загубиха в първия кръг. Имат доста добър отбор и треньор. В Благоевград винаги се гостува тежко.

Селекцията е основното нещо. Взехме доста класни попълнения. Разбрах, че ще вземем още едно ново попълнение. Представихме се добре на подготовката, натрупахме самочувствие", каза Русев пред клубната телевизия на "червените".