ФК ЦСКА 1948 обяви ново партньорство. Столичани обявиха МДЛ Русев за "Официален Медицински Партньор" на клуба.

Ето какво написаха от клуба на официалния си сайт:

"Като един от водещите футболни клубове в България осъзнаваме важността на качествените медицински услуги за постигане на оптимална спортна форма и отлично здравословно състояние на нашите футболисти.

Лаборатории Русев ще осигуряват на клуба най-модерните за българския пазар системи за образна диагностика на немския лидер в тази област Siemens Healthineers и медицински услуги, които ще помогнат за подобряването на рехабилитацията на нашите играчите и превенцията от контузии.

Всички фенове, членове на сдружението и притежатели на абонаментни карти ще получат специални отстъпки при желание да използват услугите на МДЛ Русев.

За МДЛ Русев

Най-голямата частна компания в България, включваща в себе си медико-диагностични центрове за образна диагностика, намиращи се в най - големите градове на страната, като по този начин са на разположение на пациентите от всички здравни региони.

С повече от 20г. опит в използването на МРТ, КТ и конвенционална рентгенова техника, предлагаща пълния диапазон от образни изследвания, "Лаборатории Русев" са първи и единствени в използването на уникална за България обща система за архивиране и пренос на образи (PACS) syngo/ plaza, което дава възможност за непрекъснат обмен и съхранение на данни между центровете.С гордост може да отбележим, че "Лаборатории Русев" разполага не само с най- добрата и високо качествена апаратура на територията на България, а и работи с едни от най-добрите специалисти в сферата на образната диагностика.В "Лаборатории Русев" се сблъскваме ежедневно с различни човешки съдби и всеки пациент е от особено значение за нас. Изключително високите ни стандарти се утвърждават чрез невероятния професионализъм и етика, с които работи нашият екип.

Ето какво сподели Изпълнителния Директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов за партньорството с МДЛ Русев:

"Изключително развълнувани сме от факта, че имаме възможността да си партнираме с Лаборатории Русев. Това партньорство е пример за отдадеността на клуба да изпълни мисията си да асистира на футболистите да постигнат пикова спортна форма и да достигнат максималния си футболен потенциал. Благодарим на МДЛ Русев за демонстрирания професионализъм и грижите, които полагат за нашите атлети !"

ФК ЦСКА 1948 привлече Ферейра Перейра

ФК ЦСКА 1948 привлече Ферейра Перейра

Бразилецът е играл и в Динамо (Киев)