Пореден трансфер по оста ФК ЦСКА 1948 - Локомотив Пд ще бъде осъществен скоро. "Червените" са спазарили с "черно-белите" един от играчите, които са с най-стабилни изяви на "Лаута". Това е вратарят Динко Хоркаш. Националът на Босна и Херцеговина постоянно е спряган за трансфери в чужбина, пише "Мач Телеграф". През зимата дори се твърдеше, че ще бъде купен от Лориен за 1 млн. евро. Стражът обаче се размина с французите.

Джовани се гордее от двете си попадения във вратата на столичното Локо

Джовани се гордее от двете си попадения във вратата на столичното Локо

"Щастлив съм, че феновете ни подкрепят навсякъде"

Интересното е, че преди известно време той отново бе спряган за ФК ЦСКА 1948. Говореше се, че той трябва да се премести в София заедно с бразилците Матеус и Джовани. И това не се случи. Сега обаче "червените" са натиснали, за да го привлекат. Причината е, че ръководството на тима е твърдо решено да се раздели с Даниел Наумов. Националът изпадна в немилост заради слаби изяви под рамката, но сега бе реабилитиран. Най-вече заради липсата на конкуренция на поста. Той обаче загуби капитанската лента, която бе предоставена на Елитон.

Разривът между Наумов и "червените" настъпи, след като те отказаха да го продадат. Сега обаче това ще се случи след мачовете с ФКСБ. "Червените" ще се разделят с още един вратар - Генадий Ганев, на който му било писнало да е резерва