Досегашният помощник-треньор на първия отбор на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски поема дубъла, който се състезава във Втора лига, съобщи за БТА източник от клуба.

До момента 37-годишният бивш централен защитник Рибарски работеше като помощник-треньор в щаба на Любослав Пенев и анализатор. За роденият в Стара Загора млад специалист това ще бъде първи опит като наставник в мъжкия футбол. До момента кариерата му е преминала основно с деца и юноши в школата на Берое (Стара Загора). В същия клуб е бил и директор на школата.

ФК ЦСКА 1948 II e на върха в класирането на Втора лига с 35 точки, където ги остави Валентин Илиев, досега водил отбора. На 5 след тях са Етър (В. Търново) и ФК Крумовград.

Добрин Гьонов даде повече подробности за напускането на Любослав Пенев

Добрин Гьонов даде повече подробности за напускането на Любослав Пенев

Той говори и по други теми

Валентин Илиев беше сочен и за основен фаворит да наследи подалия оставка Любослав Пенев, но след разговори по високите етажи на управлението на този клуб, е взел решение да напусне. Снощи пък стана ясно, че Тодор Янчев и Неделчо Матушев поемат първия тим на клуба, който играе домакинските си мачове на стадиона в Бистрица.

В същото време стана ясно, че сделката по привличането на Преслав Антонов от ОФК Спартак (Плевен), е завършена. Плевенчани ще получат известна сума, а 26-годишният таран ще играе в дублиращия тим на ФК ЦСКА 1948. Антонов има 16 мача, 7 гола и 3 асиснтенции във второто ниво на българския футбол през есента. Самият той също потвърди за раздялата си със Спартак в социалните мрежи.