Треньорът на третия отбор на ФК ЦСКА 1948 - Александър Александров, даде интервю за клубната телевизия. Той коментира как се чувства в новото си амплоа, както и какви са целите му в бъдеще.

Добре се чувствам, опитвам се да свиквам, но не е лесно. За сметка на това много ми харесва и се радвам, че ми се даде този шанс", заяви Александров.

"Ръководството ми предложи работа да започна като помощник-треньор. Седнахме със семейството и решихме, че може би сега е времето да се направи тази крачки и за момента не съжалявам", каза още той.

"Може би не взех максимума от състезателната си кариера, но съм доволен. Постигнах доста неща в българския футбол. Има такива, които не успях, но мисля, че направих добра кариера", коментира Алвеша.

"Не са лесни първите стъпки в треньорската кариера. Доста е приятно да тренираме млади футболисти. Аз много се радвам за тях, защото имат много да учат. Надявам се да постигнем добри резултати. Най-сериозният проблем, с който се сблъсквам, е когато дойде мачът и обстановката е различна. Те са по-млади момчета, а играем с мъже. По-лошите терени им влияе, защото психиката не им е на 100%. Имат още моменти, в които детското в тях се обажда. Трудно е да ги накараме да работят като мъже и да дават всичко от себе си", заяви старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 III.

"Давам съвети на младите момчета в определени ситуации. Гледаме грешките на запис, после го тренираме и искам с всеки следващ мач да растат. Искам да се променят грешките. Надявам се един ден да водя първия отбор на ФК ЦСКА 1948 в efbet Лига, но да съм готов и заслужил. Трябва да мечтаем максимално, затова моята мечта е да стана треньор на националния отбор", завърши Александров.

Цветомир Найденов за Кръстаич: Биби е тежко менте!

Цветомир Найденов за Кръстаич: Биби е тежко менте!

Ето какво написа