Старши-треньорът на Струмска слава - Юрий Васев, говори след загубата с 1:5 от Лудогорец в първата контрола на отбора от лятната подготовка. Опитният наставник призна, че разликата в класите между двата отбора е голяма и това е дало отражение в днешната проверка.

"Нямаме такава вариативност като Лудогорец. Имаме 13-14 души, на които можем да разчитаме. Чакаме още 2-3 нови попълнения. Първото полувреме започнахме с допуснат гол от съблекалнята. Лудогорец си е по-класен отбор, но няма какво да се оправдаваме.

Изиграхме едно добро второ полувреме, въпреки че сме по-назад с подготовката. Момчетата показаха добра физическа форма, но имаме още много работа. Селекцията на Лудогорец е супер - имат много класни футболисти, които правят разликата. Неслучайно са 11 години поред шампиони. Те се възползваха от всяка една наша грешка, а нашите положения не успяхме да ги реализираме.

Първо трябва да си оправим базата и стадиона. Ограничени сме в бюджет, така че се съобразяваме с тези неща. Всички в клуба са създали добра организация за работа за второто ниво на българския футбол. Трябва да работим и да надграждаме. Не стане ли футболът държавна политика, нещата няма как да се оправят", каза Васев пред "Спортал".

Лудогорец разгроми Струмска слава с 5:1 в контрола

Лудогорец разгроми Струмска слава с 5:1 в контрола

Вижте подробности