От известно време близо 400 от най-добрите баскетболисти в света са затворени в така наречения "балон" в Disneyland в Орландо. Там те са изолирани и вече изиграха няколко двубоя, за да влязат в ритъм за рестартирането на сезона след няколко дни.

Microsoft Teams, Together Мode, NBA и виртуалната спортна публика

Публиката на мачовете вече ще е виртуална

Спортът никога няма да е същият

По принцип мерките за сигурност са много затегнати и нито допускането на външни лица е разрешено, нито напускането на кампуса. Е, след няколко седмици на играчите ще им бъде позволено да се видят със семействата си, а и се правят изключения относно напускането на защитената общност.

Тези изключения се правят при неотложни семейни причини и тези дни точно по такива причини Лу Уилямс е напуснал Орландо.

Той е присъствал на погребение на близък приятел на семейството, но след това е отишъл в един от най-известните стриптийз клубове в Алтанта - Magic City. Или поне така става ясно от снимка, публикувана от рапъра Jack Harlow в социалните мрежи.

Снимката вече е изтрита, но не достатъчно бързо, за да се разбере, че на нея двамата са заедно и са в стриптийз бара. Веднага след премахването ѝ рапърът се опита да замаже положението, казвайки, че тази снимка е стара и я е споделил, защото му липсва времето, прекарано с баскетболиста.

Според източници на ESPN, от NBA са провели разговор по случая с Лу Уилямс и той е признал, че е посетил въпросното заведение за кратко, но когато го е направил, не е имало никаква текуща програма или момичета.

В Twitter баскетболистът на Лос Анджелис Клипърс дори написа, че всички хора, които го познават добре, знаят кое е любимото му място за хранене в Атланта - Magic City.

В действителност в Magic City се предлага освен храна за очите и действителна, но менюто не е особено голямо или впечатляващо. Като пилешките крилца са основният специалитет на заведението. Направо човек да си оближе пръстите...

Леброн Джеймс, Black Lives Matter и защо Краля отказва да сложи послание на екипа си

Защо Леброн Джеймс отказа да замени името си

Краля държи на вижданията си

Това, разбира се, не пречи на Лу Уилямс да предпочита да се храни там, но определено изглежда малко странен избор. Освен ако рязко не са му се прияли крилца, разбира се - тогава напълно ще го разберем.

Аиша Къри, тренировките на съпругата на Стеф Къри и как е влязла във форма

Как Аиша Къри стана толкова секси

Трансформацията на съпругата на Стеф Къри

Заради напускането на кампуса в Орландо, Уилямс ще бъде поставен под нов 10-дневен период на карантина, като, разбира се, ще бъде тестван за коронавирус преди да се присъедини към съотборниците си.