Температурите са типичните за месец януари в тези географски ширини и всички ние се изправяме пред два избора: или да се скрием в топлите си и уютни домове или да се възползваме от зимата в нейния пълен потенциал. Но независимо от направения избор, и в двата случая можем да разчитаме на Българския Спортен Тотализатор и актуалната промоционална кампания "Печалби плюс: Зимен късмет".

Доста често сме се натъквали на твърдения, че има голям брой непечеливши талони. Статистиката обаче твърди друго: честотата на печеливши талони е изключително атрактивна, което означава, че късметът се усмихва постоянно на тези, които залагат на моментните лотарийни игри на Държавната лотария и Спорт ТОТО. Въпреки това, за да увеличим адреналина, създадохме начин, в който дори непечелившите талони да имат "още един шанс".

Промоционалната кампания "Печалби плюс: Зимен късмет" , която стартира на 09.01.2022 г. и ще продължи до 19.03.2022 г., има точно тази задача, катодопълнителни награди ще бъдат теглени всяка седмица, а в края на самата кампанияще стане ясно кои ще са късметлиите, спечелили най-големите от тях. В рамките на целия период на промоционалната кампания ще бъдат раздадени: 10 награди от по 400 лв. всяка, 10 награди от по 500 лв. всяка ,една награда от 1000 лв. иедна награда от 3000 лв. Това означава, че дори днес в закупения от Вас талон да няма печалба, то в него има скрита още една възможност. За повече информация за кампанията и инструкции за участие - посетете сайта lottery.toto.bg

Както вече казахме, вече сме в разгара на зимата, което означава - много награди. Само за тираж 3 от миналата седмица, в играта "Тото 2 - 6/49" са раздадени над 143 800 лв. Освен това, в тираж 4 има още двама късметлии, като всеки от тях е по-богат с над 26 800 лв. Като допълнение -чрез жребий на случаен принцип от всички участници в "Тото 2 - 6/49" за съответния тираж, беше изтеглен още един щастливец, който се сдоби с нов лек автомобил. Този път той се отправя в посока Нова Загора, а ние все още се чудим дали пък тираж 5 няма най-накрая да ни запознае с нов тото милионер. Прогнозната сума на джакпота в "Тото 2 - 6/49" надхвърляфеноменалните 6 милиона лева.

Истината е, че и прогнозния джакпот за тираж 5 в играта "Тото 2- 6/42" не е също за изпускане - там вече са се натрупали около половин милион лева.

Разбира се, не е никак уместно да подминем и случилото се през изминалата седмица в играта "Тото 2 - 5/35": в тираж 3, двама късметлии се сдобиха с по 13 829 лв. всеки, а във второ теглене на играта - още трима спечелиха по над 9200 левавсеки. Тираж 4 на играта обаче пожела да надскочи очакванията и той ще бъде запомнен с 1 печалба от над 31 000 лева, кактои още две печалби от по 5000 лв. във Втори тото шанс на играта "Тото 2 - 5/35".

И точно когато си мислехме, че наградите няма как да се увеличат повече, "Тото Джокер" отново ни "изигра номер" и един късметлия от Русе спечели великолепната сума от 101 026 лв. Тайната е, че това се е случило чрез система за пълно комбиниране, включваща всички девет позиции на играта. На това му се казва "добре изиграна ръка", нали така?

Както се вижда и тази седмица участвалите имат с какво да се похвалят. Късметът може да се усмихне само на тези, които играят. Ако сте постоянен играч, не забравяйте да се възползвате и от програмата за лоялни клиенти "Снежна Олимпиада с Тото Клуб", която ще продължи до 28.02.2022 г. В нея всяка покупка на стойност на или над 2 лв. Се превръща в бонус точки, а повече за условията можете да разберете на сайта action.toto.bg. Късмет и продължавайте да играете!

Ще бъде ли януари щедър към феновете на Българския Спортен Тотализатор?

Ще бъде ли януари щедър към феновете на Българския Спортен Тотализатор?

Голяма част от празничните традиции през месец януари, са свързани с един вид "пречистване"