На 28 Ноември (събота) от 17 часа, на стария стадион Академик в София за първи път един срещу друг в приятелски мач ще се изправят два напълно екипирани български отбора по американски футбол - София Сейнтс срещу София Драгънс. Играчите и на двата отбора са част от Тийм София – първия български отбор с пълна екипировка.

Поради нарасналия брой добре подготвени играчи и с оглед повишаване на конкуренцията, Тийм София бе разделен на 2 под-отбора. Всеки отбор тренира отделно и дори има отделен треньорски щаб. Играчите на Тийм София имат сериозна причина да тренират здраво и да играят възможно най-често – отбора получи дългоочакваната покана да играе в CEFL (Централно Европейска Футболна Лига).

През следващата година ще се проведе турнира CEFL Wild Card Cup между отборите на Истанбул Кавалиърс, Букурещ Уориърс и Тийм София , които ще спорят за 1 място даващо право на участие директно в плейофите на CEFL. Съботния мач ще е възможност за новите момчета в отбора да се докажат, а ветераните да покажат на какво са способни и доколко добре са подготвени. Публиката може да очаква един тежък сблъсък изпълнен със силни удари, бързи разигравания и мъжка игра.