В онлайн реалити формата #WINmyBET предстоят четвъртфиналните сблъсъци - турнир от четири епични дуела, в които шестнайсет от най-горещите звезди на българския ефир, сцена и социални медии ще бъдат разделени в отбори по двама и ще продължат борбата, за да определят "най-добрия между тях".

Дуелите започват от 28 октомври и отново ще бъдат излъчени "на живо" и ексклузивно само на сайта winmybet.bg.

Звездната двойка в живота и в шоуто, интернет инфлуенсърите Алекс и Дани Петканови, певиците Тита, Диона, Алисия, колегата им Константин и фолк-иконата Азис, музикантът и ТВ знаменитост Димитър Ковачев - Фънки, моделът-интелектуалец Джулиана Гани, рапърите Тото от "Скандау" и 100 Кила, фитнес-легендите Биляна Йотовска и Сами Хоссни, поетът-телевизионер Илиян Любомиров, актьорът и класически кавалер Юлиян Вергов и новия участник в шоуто, моделът Златка Димитрова ще сформират изненадващи отбори, които ще се борят за място в полуфиналите на #WINmyBET.

Пълна информация за отборите, предстоящите дуели, горещи новини за участниците и съвети на експертите-типстъри за предстоящите сблъсъци ще бъде публикувана на winmybet.bg.

Междувременно, следващият понеделник, 18 октомври, предстои и вторият сблъсък между Христо Стоичков и Димитър Рачков, в който най-успешният български футболист и телевизионният водещ ще проведат вероятно най-смешния, но и най-оспорван мач по тенис на маса в историята на реалити форматите. Дуелът започва точно в 19:00 на сайта winmybet.bg.

Стоичков и Рачков излизат един срещу друг в #WINmyBET

Стоичков и Рачков излизат един срещу друг в #WINmyBET

Най-горещият екранен дует в четири епични дуела, ексклузивно на winmybet.bg