Премиерът Бойко Борисов, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, министри и депутати инспектираха строителството на  новата спортна зала в Пловдив и получиха уверението на фирмата-изпълнител, че строежът на съоръжението ще приключи в предварително определения срок.

„С екипа ми и с кмета на Пловдив Иван Тотев инспектирахме строителството на новата спортна зала в града. Получих уверението на фирмата-изпълнител, че строежът на залата ще приключи в предварително определения срок. Останах доволен от хода на строителните работи и вида на новото спортно съоръжение", заяви министър-председателят Бойко Борисов.

В предаването „Дикoff" на Нова телевизия министър Кралев обяви, че въпреки трудностите и ремонтът на Двореца на културата и спорта във Варна се движи по предварително обявения план.

„Аз не съм специалист по архитектура и строителни работи, но съм категоричен, че този ремонт, който се прави в момента абсолютно отговаря на средствата от 10 милиона лева, които ще се инвестират", заяви Красен Кралев.