Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева участва в инициативата на Junior Achievement България "Мениджър за един ден", която предоставя възможност на студенти и ученици от цялата страна да прекарат един работен ден в компании, държавни и общински институции.

Зам.-министър за един ден в ММС бе Невена Иванова, ученичка от Профилирана гимназия "Васил Левски" - град Ямбол. Тя разгледа сградата на ведомството и се запозна със структурата и функциите на министерството, както и със задълженията и отговорностите на зам.-министъра. През деня ученичката от Ямбол присъства и на работни срещи, които се състояха в кабинета на Ваня Колева.

Кралев в Москва: Спортът е най-ефективният метод за превенция на агресията сред младежите

Кралев в Москва: Спортът е най-ефективният метод за превенция на агресията сред младежите

"Развитието на младите хора е приоритет за правителството на Бойко Борисов"

"Като заместник-министър на младежта и спорта се гордея, че в България има много млади хора, които си поставят високи цели и ги преследват. "Мениджър за един ден" е добрата практика, която показва нагледно младежкото включване в смисъла на структурния диалог при вземане на решения", каза зам.-министър Ваня Колева.

Тя връчи на ученичката сертификат за участие в инициативата и я зарадва с баскетболна топка.

Невена благодари на зам.-министър Ваня Колева и сподели, че ще се радва един ден да бъде част от екипа на Министерството на младежта и спорта, тъй като спортът е голямата й слабост и от години се занимава активно с баскетбол.

Министър Кралев се срещна с президента на Международната тенис федерация Дейвид Хагерти

Министър Кралев се срещна с президента на Международната тенис федерация Дейвид Хагерти

"Домакинството на Световната треньорска конференция е много важно за нас"

Инициативата "Мениджър за един ден" се провежда за 16-и пореден път, като всяка година над 1000 ученици и студенти от цялата страна прекарват един ден във водещи компании и институции. Целта е да даде възможност на младите хора за ранно кариерно ориентиране и придобиване на ценни умения за бъдещия им професионален път, а на компаниите и организациите домакини възможност да покажат своята отговорност към развитието на потенциала на младите хора на България.